Vacature: Administratief medewerker

Ben jij een gedreven en enthousiaste persoon met administratieve vaardigheden? Lensink Constructie - Machines B.V. zoekt een Administratief medewerker (0,5 fte) om ons team te versterken.

Over Lensink Constructie - Machines B.V.

Lensink is gevestigd in Lievelde en gespecialiseerd in het produceren van klantspecifieke machines en constructies van staal en roestvrij staal, met een sterke aanwezigheid in de voedselindustrie. Ons moderne machinepark stelt ons in staat om complexe onderdelen zelfstandig te produceren. We hebben een hecht team van 25 mensen dat verantwoordelijk is voor engineering, productie en montage in eigen beheer. Gezien onze focus op unieke producten en machines, brengt geen enkele werkdag hetzelfde.

Functieomschrijving

Als Administratief medewerker ben je de spil in ons orderverwerkingsproces in ons ERP-systeem (SAP). Je fungeert als het eerste aanspreekpunt voor klanten en zorgt voor een efficiënte en servicegerichte afhandeling van al hun vragen. Je onderhoudt telefonisch en per e-mail contact met klanten en vertaalt hun behoeften naar interne processen en leveranciers. Bovendien verzorg je gegevensinvoer ter ondersteuning van het productieproces en de facturatie naar de klant.

Wat kun je verwachten in een werkdag?

Je zult merken dat ons kantoor een open en informele sfeer heeft. Je verwerkt diverse lopende orders in ons systeem en verdeelt binnenkomende vragen van klanten, zowel tijdens klantenbezoeken als telefonisch, intern. Daarnaast ondersteun je bij financiële boekingen en voert controle uit op inkoopnota's. De invulling van je werkdagen en uren is bespreekbaar.

Wat vragen we van jou?

  • Een administratieve vooropleiding met MBO+/HBO werk- en denkniveau.
  • Affiniteit met ERP-systemen en ervaring met vergelijkbare programma's.
  • Uitstekende beheersing van de Nederlandse taal, zowel mondeling als schriftelijk.
  • Bekendheid met MS Office, Elvi en SAP is een pre, maar indien nodig kunnen we je hierin trainen.
  • Je staat bekend als proactief, klantgericht, oplossingsgericht en communicatief. Je bent een teamspeler en houdt van een gezellige sfeer.
  • Een technische achtergrond is handig, maar niet vereist; wij kunnen je hierin opleiden.

Wat bieden wij jou?

  • Een dynamische en platte organisatie waar je deel uitmaakt van een ambitieus team van 25 personen.
  • Een passend salaris en uitstekende arbeidsvoorwaarden, inclusief vakantiedagen conform de CAO Metaalunie.

Geïnteresseerd in deze functie?

Geïnteresseerd in deze functie? Neem bij interesse contact op met Patricia Hengeveld via patricia@lensink.eu of Teun Weenink via teun@lensink.eu. Kom jij ons team versterken? Wij zien uit naar je sollicitatie!

×

Log in